Karanlık bir gün bugün ama gözlerim parlıyor . Kendimi attım denize bugün bir iki damla yaş damlıyor Aydınlansın diye beklediğim onca saat balkonumda bir iki sigara bile içmedim baktım ellerin sanki avucumda O duymasa da rahdan boşver haykır gökyüzüne onun adını Uçup gitsin sonra martılar haber (Küfür)ürdü ( duy ) Beraber gidilen yerler var gittim ama bulamadım Gecenin bir vakti ne aradım ki ben ne yaptım anlamadım Kırdım belki kalbini evet bu adam senle yalnızdı Ecele faydası olmayan korku kaybetmek olarak adlandı Tünelimi buldum attım kendimi içeri her yer karanlık Karanlıklar daha rahattır erkek adam için ağlamalık Sende yoksun egzoz kokusu soğuk bir hava var bu kentte Sessiz sakin büyük bir karanlık yıldızlar kaymadı bu gece Damarlarımı çatlatacak bir özlem geçsin bu bedende Korkmadan silebilsek biz bu ışığı gözlerimiz gökyüzünde
Sustum (sustum) sözcükler yok artık (yok artık) gökyüzününe dal bir gün beni özlersen x2
Lütfen olmadı özürlerle de yapamadım yıldızlar tek çare Kalsan olmaz mı gözüm gözünden ayrılmazdı son çare Sırılsıklam oldu bedenim gözyaşlarınla suladın Sen bir mis kokan çiçeksen ben de arı olmaya razıyım Parkları çok soğuk bu semtin sahili hep nedense sen kokuyor Beni bitiremeyecek hiç kimse bunu yaren niye bilmiyor Sandıklarda, kundaklarda saklıycam seni kimse görmesin Yazıcak yüzüm olmasa da sana bu şarkı lütfen hiç bitmesin Koşmak geldi içimden birden bekkide kendimden kaçmak bu Sorunlarımı atmak kenara öylece durmadan kaçmak bu Belki de senin yanına gelmek uyumak tüm gece dizlerinde Ben bir yaşlı çocuğum büyüdüm gittim senin ellerinde Sende yoksun egzoz kokusu soğuk bir hava var bu kentte Sessiz sakin büyük bir karanlık yıldızlar kaymadı bu gece Damarlarımı çatlatacak bir özlem geçsin bu bedende Korkmadan silebilsek biz bu ışığı gözlerimiz gökyüzünde
Sustum (sustum) sözcükler yok artık (yok artık) gökyüzününe dal bir gün beni özlersen x2