En son міяά tarafından Cuma Ekim 10, 2008 3:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
depResif PoLyana
Kullanıcı
Lakap : no-mahLas
Konu: Geri: міяά... Çarş. Ekim 08, 2008 1:49 pm
Sagopa Kajmer Düşersem Yanarım Şarkı Sözü
Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim ve hayatının en güzel parçasıyım , kırıklarımın alçısıyım … Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba.365 gün 52 berbat hafta ağıtlarımla rafta. En büyük destekler çıkarsızlıktan ötürü lafta.Ben aklımı dile düşürdüm , kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm , yüzüne okkalı cümlelerle üfürdüm.Hey yabancı ben zaten yıllardır içime dönüktüm !… Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm.Hayat bir bot ve bot çevresi dolu büyük beyaz köpekbalığı , ditekiler iştahla düşünür tepede duran azığı , rüyalarımın öldüğü yerde uyudum ve yine bot battı , ilk rıhtım ben battım.Ah tahtım…vay bahtım… Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu “rap”. benimle ol hep!…ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yaşar mahlası “kaf-kef” dularım vesvası hannafı eder def.
Nakarat
İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içine sindi Kirpiklerim titremekte korkularımdan , düşersem yanarım O kadar içime sindim ki vinç getirse kalmaz başım.yo !. gömün burda canlı nâşım. İç çekmekten , düşünmekten ağardı saçım , düşersem yanarım.
Vicdan bir güneş gibi , parladıkça ısınır için.Geçen vakte bir zamanlar adını koyduk , niçin ? Çünkü gelen gider , makbulüdür kısası ziyaretin , ” bana müsade - sana rast gelsin “budur hikayemiz. Taktir buyur kış bulutların kadar doluyum rabbim , bir ağlasam dolar taşar , seller alır bahçem bağım. Yükseldikçe nefesi kesilir , yalnız kalır dev dağım.Aramadıkça düşman buldum , hasım solum sağım. Cehennemde soğuk bir gün , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murad. Bazılarına gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!… Soğukluk içime hükmedince güneşim buz adası.Şem ile pervâne misâli sagonun aşkı. Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası.
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Çarş. Ekim 08, 2008 1:49 pm
bu dılden fırar eden her söz yaydan cıkmıs ok gbı sözler bazen bir hazıne bazen dermansız bır dert tipi gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz aklımın ıpınıın ucuda kaçmış tımsah katlelerı bosalmış bır ıkı damla hıc degersız huzun ve kaderın pencesınde bırde ev namı degersız gece gunduz ömürden yontar dunya dönmez yarensiz bugun ömür yarım gün serbest kalsın fıkrım senın tozlarını sılemez tenımden ellerım varlık ruhu terkeder gözun gözümden ayrılınca bendekı aşk altın mısalı agırlıgınca sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci aşk denen ıllet çorak arazıde tılkı mısali kurnaz bekçi başım sarkıt bir mahalsiz cumle yolumun onune taş dudakların kaderin hıkayeden çakır keyıf dertdaş goren derkı sel ağzına bına yapmak aptal işi yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi sanıyeler dakıkalarla yapar alısverısı saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi hasret gozumun ısıklarını sonduren alcak mısafır ağır hıtap sonuk bır mum ayrılık haın bır zehır melek yanımda yuzunu saklar felek yuzume kaş çatar bi tek bu huznu sen bozarsın ipek tenın derıme batsın ruzgar saçını supurse mest olur bakıslarım adınla uyanır kulaklarım yuzunle acar goz kapaklarım en guzel sıırlerımde kaleme adını sayıklatırım odamın hayaletısın sessızlıgıne aşığım....
derdime çare baytarım yok, dengeme destek tut ki durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bır yandan şeytan bır yandan başım zından yokluk var bu kaçıncı şikayetım bılmem....
kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok ahbaplar maymun ıstah sahıbı benım ıcım senle tok yok ki gücüm belkı devler ulkesınde bücürüm sessızlıgınle gelır hüznüm yoklugunda gömülü ölüuyüm bu devranın bınlerce sevgi musterısınden bırıyım yanlızlıgıma kufrederım sensız halden mustekırım ılelebet de donmez olsan bılkı yanlız nöbetteyim hatalarıma savaş açtım hergun farklı kefendeyım hayat gunluk defter yapragı hazan gelır dokulur gelırken ne getırlır kı gıderken ne götürülür dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürür yüzüne baktıgım her an cennetten bahce gorulur gülüşle sen deil gönul bucaklarında harabeler bu hılekar tavırla gecer fena saatler senı ıceren masallarım anlatılacak kadar kısa deıller aşk ilinde bı tarafta cüceler dıer yanda devler...
derdime çare baytarım yok, dengeme destek tut ki durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bır yandan şeytan bır yandan başım zından yokluklar bu kaçıncı şikayetım bılmem....
Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Çarş. Ekim 08, 2008 1:55 pm
bir çılgın gibi şimdi hayatım. ne sevgim kaldı çünkü ne gözyaşlarım kurtulmak için her seferinde kaçtım koşar gibi içimdeki senden. ateş düşünce söndüm,hep sırılsıklam şimdi dursun ister dönsün dünya dursun ister dönsün dünya etrafında hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya sönsün tüm mumlar bitsin sevgim ister dursun ister dönsün dünya mektuplar gibiyiz hiç açılmamış. saklanmış ama zamanla kaybolmuş sildin mi beni parmak ucunla içindeki benden kurtuldun mu yoksa günüm gelince yokoldum ardından
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Çarş. Ekim 08, 2008 1:56 pm
bir iskambil falında, çıkmıştık birbirimize o güzel kupa kızıydı, sinek valesiydim bense geceyarısı o perşembe rastladım köprü üstünde ağlama dedim ,o ağladı trabzanlardan indiğinde saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim senin için rüzgarda hep yağmur mu var? gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar? bir kar tanesi ol, kon dilimin ucuna bir kar tanesi ol, eri ağzımda sırılsıklamdı soyundu, vücuduma dokundu biraz pürüzlü tenimde yaşam hücrelerimi buldu mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken tanımadığım o adları yanımda çırılçıplak rüyamda gururluydum, biliyordum diyordum inanmak lazımmış meğer iskambil fallarına uyandım bakakaldım, hayali bir parmağın bıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna hoşçakal
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Çarş. Ekim 08, 2008 1:57 pm
yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana. al içine tekrar derinine sakla,kat kasırgana. yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz. yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz.
yürürüm ipte,ağım yokken hem de, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için . neyim var ki sanki senden başka hadi son bir kez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz.
aşk kırıntılarıyla doymaktansa aç kalırım tek başıma bu hayatta. paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Perş. Ekim 09, 2008 11:42 am
ßnlar teonun şaheserleri:)
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Cuma Ekim 10, 2008 12:52 pm
Mor Ve Ötesi Cambaz Şarkı Sözü Ne habersin ne türksün Seni gören yollara dökülsün
Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun
Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Cin oldun adam çarptın, cellat oldun kelle uçurdun
Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Var mısın yoksun x 2 İki gözüm eminim sen yoksun Var mısın yoksun x 2
Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler bitti tasa Ben kurbanım bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Sen yoksun, sen yoksun
depResif PoLyana
Kullanıcı
Konu: Geri: міяά... Cuma Ekim 10, 2008 12:53 pm
Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desin Arkanızdan yol almam Onlar ister alınsın İsterlerse darılsın
Onu bunu bilmem karışmam Kim ne derse desin Ben alınıp satılmam Onlar ister alınsın İsterlerse satılsın
Seni kendime sakladım Hepsini ben hesapladım
Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desin İşte meydan işte can Onlar ister kapışsın İsterlerse barışsın