||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

fıkradeyip geçmeyin komiq ama haa :D

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
!pL!s!n_v4r!s!
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
!pL!s!n_v4r!s!
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : The KoDeX
fıkradeyip geçmeyin komiq ama haa :D Vide
MesajKonu: fıkradeyip geçmeyin komiq ama haa :D fıkradeyip geçmeyin komiq ama haa :D Icon_minitimeÇarş. Ekim 22, 2008 4:52 am

Acele Etme Kızım

Uçak New York'a yaklaşırken iki pilot konuşmaktadırlar. Ne var ki mikrofon açık kalmıştır ve konuşulanlar bütün yolcularca dinlenmektedir.
- New York'a iner inmez, önce ılık bir banyo yapacağım. Sonra buzlu bir duble viski içeceğim, sonra da o sarışın saçlı, uzun bacaklı hostesle...
Bunları duyan sarışın saçlıi uzun bacaklı hostes hemen pilot kabinine doğru koşmaya başlar. Yaşlı bir yolcu, hostesin yolunu keser:
- Acele etme kızım. Bırak da rahat rahat viskisini içsin.

Babamla Teyzem

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

Felçli Baba

Adamın biri birgün felç olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli arkadaşı adama:
- "Terliklerim yukarıda kalmış onları bana getirir misin lütfen" diye rica etmiş...
Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün; felçli arkadaşının afet gibi dipdiri iki kızı var! Hemen pratik zekasını çalıştırarak:
- "Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi" demiş... Kızlar:
- "Nasıl olur!! İmkansız!" demişler... Adam:
- "İnanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş:
- "İKİSİNİ DE Mİİİİİİ!"... Felçli adam bağırmış:
- "İKİSİNİ DE! İKİSİNİ DEEEE!!"

fıkradeyip geçmeyin komiq ama haa :D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası