-sana ne? +saman ye -samancının kızıyla evlenirsen bana ne??
-aptal!!! +bana ne dersen sana iki katı -sana on katı +sana yüzz -sana sonsuz katı +sana da sonsuzun yüz katı -sana sonsuzun sonsuz katı +sana sonsuzun sonsuzunun sonsuz katı.....(MATEMATİK GELİŞİYOR)
-salaksın +sensin -sen 10 kere salaksın +sen bin kere -sonsuz kere salaksın +sonsuz çarpı sonsuz kere salaksın....
-ben bisi dicem sen de "leyim" diiceksin +ama nie ki? -ya sen bi de +peki -hami +leyim -kih kih + sensin o, salak aptal manyak gerizekalı şey ..
- "kaşık" de - ... - kaşık desene olm ... - ... - ya bi kere kaşık de, ne olcak - kaşık? - kızlara aşık ... heuheuhe ... kızlara aşık .. la laa laaaa - ....
-versene olm futbolcu kartımı, ben düşürdüm onu +banane olm yerde buldum ben.. -olm bak döverim seni versene kartımı +tüüüü .. tükürdüm olm haram zıkkımlı.. -üüüağğğğğrrrk ne atıyonlan kartımı, banane tükürdüysen ben alırım yine .. +yerden alan yer köpeği, yerden alan yer köpeği -bööööö üaaaaüüaaaa, anneme söyliycem olm seni üüaaaakkk +kaçma lan gel buraya... -anneeeaaaaaaaaa.....
-yalanci yalanci sana kimse inanmas +yalanci yalanci sozune kimse kanmas -bide hala devam ettirmek istedigim ama yapamadigim var onumuse gelene bi tekme
-"birime yaptım, ikime yatım" diye ona kadar devam et +tamam.birime yaptım ikime yaptım üçüme yatım dördüme yaptım beşime yaptım altıma yaptım yedime yaptım -aaaaa ne dediiiin altına mı yaptın +aaaa berke can nerden öğrendin bunu, çok kötüsün küstüm -bende +(elini uzatır) hadi boz -sen boz +küsüm küs olsun mu -olsun +seninde
-"birim fare ikim fare" die say hadi + nie - saysana + tamam. birim fare ikim fare üçüm fare dördüm fare beşim fare altım fare yedim fare - ıyyyyyy fare yemiş fare yemiş