|
Konu: Seninle evlenmem için bi neden söyle Çarş. Ekim 22, 2008 4:20 pm |
|
|
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -yat,kat,jeep
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Evlenmezsen banlarım.(Admin cevabı)
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Git bi aynaya bak.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Salak biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Ya Sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden?
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -zıçtırtma lan nedenine. -tamam mustafa sinirlenme.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -seni seviyorum. -Yalan Söyle demedim neden Söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman.
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce Söylemiyosun.
-bana seninle evlenmem için bi neden Söyle +5 çeşit pilav yaparım -tamamdır
- Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? - tv kumandası hep senin kontrolun altında olacak - tamam
-Abdullah bana seninle evlenmem için bi neden Söyle. -Büyük kozmetik mağazam. -Abudullahım canııııım gel öpücem sevgilim. |
|
e,,f
Kullanıcı
|
Konu: Geri: Seninle evlenmem için bi neden söyle Salı Kas. 04, 2008 2:15 pm |
|
|
|
|
๑ஐ๑мαηηαккк
Kullanıcı
Lakap : serseriasık
|
Konu: Geri: Seninle evlenmem için bi neden söyle Çarş. Ara. 17, 2008 6:20 pm |
|
|
-Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk.
-Abdullah bana seninle evlenmem için bi neden Söyle. -Büyük kozmetik mağazam. -Abudullahım canııııım gel öpücem sevgilim
bu ıkısı suprr |
|
!pL!s!n_v4r!s!
Kullanıcı
Lakap : The KoDeX
|
Konu: Geri: Seninle evlenmem için bi neden söyle Perş. Ara. 18, 2008 1:05 pm |
|
|
Yha AsLınDa HepSi SüpeRrrrr |
|
๑ஐ๑мαηηαккк