Zengin 1 adam var ..Neyse bununda bi oğlu var Hazırcı hemde nasıL..hayatı boynca 5 kurus kazanmamıs eL bebek guL bebek Babası anLıo Bundan bişi oLmayacak.. Dior ogluna oglum Sana 1 fabrika bırakıyorum Dıo giidiyolar Fabrikaya.. Dior Burdan Danayı Sokcan dior bazı işlemlerden sonra Pastırma Suck Salam Vs.oLarak Cıkıcak Dıor ...Ve bu sekıLde Para kazanacaksın Dıor.. Oglu soLe dıor.. Baba parca pincik bişiler atsak Dana Öküz Falan cıksada Satsak Dior.. Babası soLe der.. oyLe bir TeknoLoji Sadece annende Var Senin Gibi Bir Öküz Cıktı...!
1 MiLyonunCu...--------------
Bir adam ailesiyle birlikte arabasında tam bir köprüden geçecekken, gişelerde etrafı basın mensupları tarafından sarılır ve kendisine köprüden geçen bir milyonuncu araba sahibi olduğu ve 1 milyon$ kazandığı bildirilir. Biri heyecan ve merakla sorar: - “Ne yapacaksınız bu kadar parayla?” Adam biraz düşünür ve cevaplar: - “Herhalde önce gider kendime bir ehliyet alırım.” Yanında oturan karısı kocasının yaptığı [...]
BuzdoLabı -------------
Karıcığım biliyormusun ben sihirbazım - Yok ya nasıl yani! - Tuvaletin kapısını açınca ışığı kendiliğinden yanıyo - Allah belanı versin yinemi buzdolabına işedin sadasasd
Benim Kadın...------------
sarhoşun biri üst baş dağınık bir halde karakola gelir, araba anahtarını göstererek komisere şöyle der.. komserim şu elimde gördüğünüz anahtar var ya, onun üstünde az önce benim arabam vardı,şimdi yok. Arabamı çalmışlar.. komser sarhoşa şöyle bir bakar, sen önce kendine bir çeki düzen ver bakayım şu haline bak..Devletin komiseri önünde böyle fermuarı açık şeyin dışarda durmaya utanmıyor musun? sarhoş pantolonunun önüne bakar ve Aha, Kadını da çalmışlaaaar....
Taciz...-------------
Çok yaşlı ve bir o kadar da çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gidip şikayetçi olur: -"Adamın biri beni saatlerdir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey", der. Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzer ve cevaplar: -"Galiba değil, mutlaka sarhoşmuş, belli..."
Ben Yabancısıyım..----------
İki sarhoş yolda tartışıyorlarmış. Birisi ayı göstererek bu aydır öbürüde güneştir diyomuş. Bunları gören Temel bulaşmadan sıyrılmak istemiş ama nafile. Adamlar Temel'i tartaklayarak sormuş: -Söyle lan bu ay mıdır güneş midir? Temel cevaplamış: -Valla abi ben buranın yabancısıyım.