Konu: KoMik FıkRaLaR.......:) Çarş. Ekim 22, 2008 8:13 pm
_Haso iLe Memo koyde yasıyan ıkı arkadas koydekı hayattan sıkılmıslar kendı aralarında konusurken Haso memo ya sehre gıdıp bı ıs tutalım demıs ellerınde azda olsa sermayelerıde warmıs memoda olur gıdelım demısler ve bı mınıbus alıp yolcu tasımaya baslamıslar Memo soformus haso da muavın bı gun yolda seyır halındeyken kadının bırı haso(muavın)den muavın bey sıze zahmet olcak ama bana bı bardak su verebılırmısınız demıs haso da zahmet ne demek yenge zahmetının 4Q sen yeterkı ıste demıs bunun uzerıne kadın rahatsız olmus Memo (sofor) a donerek sofor bey muavınınıze soylermısınız bıraz kıbar olabılırmı demıs MEmo Hasoya donerek LAn Haso yarmaaaam bıraz kıbar konussana demıs .. __________________________________________________ _______ _Cocukla annesı bı gun plajda guneslenıomus cocuk annesıne anne neden bu amcaların onu kabarık demıs annesıde sasrımıs ve ne dıyecegını bılmeyerek oglum onların cebı olmadıgı ıcın cuzdanlarını onlerıne koyuyolar demıs cocukda bısure sonra guneslenen annesıne donerek anne anne surdakı amca sana bakıp bakıp zengın oluo demıs .... __________________________________________________ _______________ _Tawsan Bır gun ormanda kosuyomus yolda zurafayı gormus zurafa kardes napıyosun demıs zurafada sıgara ıcıyomus sıgara ıcıyom demıs tawsan da bırak sıgara ıcmeyı gel saglıklı yasam ıcın kosalım demıs almıs zurafayı baslamıslar kosmaya ılerde fıl ı gormusler oda sıgara ıcıyomus tawsan onada demıs gel fıl kardes bırak sıgarayı saglıklı yasam ıcın kosalım derken onuda almıslar pesıne az ılerde maymun u gormusler oda aynı sıgara ıcıo onuda almıslar ılerde ormanlar kralı aslanı gormusler aslan bakmıs bunlar kosuyo tawsanın onunu kesıp bı tokat atmıs zurafa da aman kralım neden wurdun tawsancagıza saglıklı yasam ıcın kosuyoduk demıs aslanda ne saglıklı yasamı bu ipne tawsan exptasy ıcıp ıcıp sonra ormanı pesıne takıp boyle kosturuo demıs __________________________________________________ ____________ _Bır gun ormanda aslanın canı sıkılmıs ne yapsam dıe dusunurken kurnaz tılkıyı gormus ya tılkı kardes canım sıkılıo ne yapsamda sıkıntımı gecırsem demıs tılkıde kralım tawsanı cagırın we ona bısı sorun eger cewaplayamassa dowun sıkıntınız gecer demıs kralda sewmıs bu fıkrı we tawsanı cagırmıs tawsanda buyrun kralım ne emredersınız demıs aslanda nerde senın sapkan demıs tawsan tam benım sapkam yokkı demeye kalmadan yemıs dayagı sonra ertesı gun gene cagırmıs tawsanı gene sormus nerde senın sapkan dıe tawsan gene sapkam yok demeye kalmadan yemıs dayagı ertesı gun aslan tılkıye ya tılkı kardes sıkıldım ben baska bahane bulalım dowmek ıcın demıs tılkıde kralım cagırın tawsanı sıgara almaya gonderın kısa alırsa way nıe kısa aldın uzun alırsada way neden uzun aldın dıe dowersınız demıs aslanın hosuna gıtmıs we tawsanı cagırmıs tawsanda off gene dayakyıcez dıe boynunu bukerek kralın yanına gıtmıs buyrun kıyalım demıs aslanda gıt bana sıgara al demıs tawsan sewınmıs dayak yemeyınce emredersınız kıyalım dıyerek tam gıderken gerı donmus we kıyalım kıyalım sıgaya uzunmu olsun kısamı olsun demıs aslanda wercek cewap bulamayınca nerde senın sapkan demıs we gene dayak yemıs ^^ __________________________________________________ ____________ Bı adam warmıs cok kufurlu konusuomus buna kız ıstemeye gıtceklermıs babasıda bak demıs orda agzını bıle acmıcan bızı rezıl etcek bısey yapma demıs adamda tmm 4Q yapmayız demıs herneyse kızı ıstemeye gıtmısler adam hıc konusmamıs caylar daıtılmıs herkes ıcıo cayını kız bakmıs adam ıcmıo gıtmıs yanına sız cayınızı neden ıcmıosunuz demıs adamda lan ..kodumun karısı hanı bunun kasıgı yarr..ımlamı karısdırcam ben bunu demıs ....