Konu: qölqelerin ölümü* seni sefdiimi syLerken.. Salı Ekim 28, 2008 12:06 pm
"Gölgelerin Ölümü"
4/10/2008 - Seni Sevdiğimi Söylerken..
Seni Seviyorum... Hep merak ederdin neden bu kadar çok söylediğimi.Hatta bana kızar ''söyledikçe anlamını yitirir'' derdin.Eğer gerçekten seviyorsan bu cümle söylendikçe anlamını yitirmez. Çünkü, sevince yalnızca sevdiğin için yaşamak istersin. Yalnızca yanında olmak, yalnızca onun olmak, yalnızca onun sevdiklerini sevip sevmediklerinden kaçmak istersin. Sevdiğin öylesine sarmıştır aklını, fikrini, ruhunu ki herşey sana onu hatırlatır.Yanındayken bile özlersin.Yakınlık bile uzak gelir. Sen kaybolursun sende , ''SEVDİĞİN'' kalır yalnızca beyninde. onun bakışıyla bakar , onun diliyle konuşursun. Gözün ondan başkasını görmez, kulağın ondan başkasını duymaz, elin ondan başkasına uzanmaz olur. Sen hiç yanındayken özledin mi sevdigini? Hiç sevdiğine sarılırken hasret buram buram tüttü mü burnunda? O ellerini tutup sevdiğini söylerken bile sen birazdan gidecek diye kederlendin mi hiç? İşte böyle ''DELİKANLI'm'' seven sevdiğinde yok olur, feda eder herşeyi sevdiği uğruna.. böyle delice seviyorsan eger ''SENİ SEVİYORUM'' demek ve duymak nefes almaktan daha degerlidir...