||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

Magazin dünyasının en uydurma haberleri..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ωιCкèD-яuud
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
ωιCкèD-яuud
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : RuuD :P
Magazin dünyasının en uydurma haberleri.. Vide
MesajKonu: Magazin dünyasının en uydurma haberleri.. Magazin dünyasının en uydurma haberleri.. Icon_minitimePerş. Kas. 06, 2008 2:40 pm

Bülent Ersoy'dan Şok Karar :
Geçen haftaki popstar alaturka yarışmasından sonra basın açıklaması yapan bülent ersoy şööle dedi "Artık kadın olmaktan sıkıldım Çocuk sahibi de olamayınca ikinci bir ameliyatla tekrar erkek olacağım Belki o zaman baba olabilirim

Burhan-Gaffur İkilisi Avrupa Yolunda
Avrupa yakası adlı dizide burhan ve gaffur karakterlerini canlandıran engin günaydın ve peker açıkalın yaptıkları rollerinden ve espirilerinden çok etkilenen dünyaca ünlü yönetmenler burhan ve gaffur ikilisi ile film çekebilmek için büyük bir gayret içerisindeler Burhan karakterini canlandıran engin günaydın yaptığı açıklamada:"tamam ben bir markayım da bunu çağıriylar yaaa"dedi

Pınar Altuğ Guinness Rekorlar Kitabında ;
Pınar Altuğ dalya yaparak 100 sevgilisini de aldatarak Guinnes rekorlar kitabına imzasını atmayı başardıBugün sabahın erken saatlerinde Guinnes rekorlar kitabı Türkiye temsilcisi ProfDrOrhan Kural'ın gözetiminde Pınar Altuğ 100 sevgilisini de aldattı Yaptığı açıklamada 'Başta Orhan Kural ve sevgilileri olmak üzere rekorda emeği geçen herkese teşşekkürü borç bilirimhedefim 500 ü bulmakdaha gencim ve bunu yapabileceğime inanıyorum'sözlerine yer verdi

Kaya Çilingiroğlu Namaza Başladı ;
Geçtiğimiz cuma çıkışı kameralara yakalanan Kaya Çilingiroğlu şu yorumu yaptı "Hülya'nın yeni bir sevgili bulması beni çok etkiledi Artık namaza başladım oruç tutuyorum huzurluyum" dedi Bundan böyle çapkınlıklara da son vereceğini açıklayan Kaya artık Türk toplumundan kabul gören ananelere göre yaşayacağını ve sevdiği bir insan olursa da gidip ailesinden isteyeceğiniz ve onunla evleneceğiniz belirtti

Fatih Ürek Baba Oluyor!!! :
Türk Magazininin ağır toplarından Fatih Ürek'in 2 Sene Önce Tatil Amacı ile Gittiği Amerikada Gizlice Nikah Kıydığı Öğrenildi Judy Cremlin isimli Bir Bayan ile Evlenen Fatih Ürek Sır Gibi Sakladığı "Karnı Burnunda" Eşi ile Birlikte Mali Bar'da kameralarımıza yakalandı
Bebeğin cinsiyetini Israrla Sormamıza Dayanamayan Ürek " Doktorlar Ultrasonda Bebeğin Cinsiyetini Belirleyemediler Hem Kıza Hemde Erkeğe Benziyormuş Bebeğimiz " dedi

Ajdar Evlendi ;
Ajdar bu pazar Seda Sayanla hayatını birleştirdi Nihat Doğandan tehditler aldığı söylenen Ajdar biz böyle mutluyuz kimse bizi ayıramaz dediDüğüne Türkiyenin dört bir yanından gelen birçok insan vardıAydınFatih Ürek gibi kişilerin özel sahneye çıktığı düğünde ayrıca Grup HepsiKeremcemEylem gibi isimlerde yer aldıİbo da özel düğünün şeref konuğuyduDavetlilerin her birine 3 Kilo muz ve 3 Kilo nane verildi
e,,f
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
e,,f
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Magazin dünyasının en uydurma haberleri.. Vide
MesajKonu: Geri: Magazin dünyasının en uydurma haberleri.. Magazin dünyasının en uydurma haberleri.. Icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 3:32 pm

dmk bülent ersoy öle dedi yazık be üzülüyom ona

Magazin dünyasının en uydurma haberleri..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası