||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

K-O & Rasheed - Vay Canına

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ωιCкèD-яuud
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
ωιCкèD-яuud
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : RuuD :P
K-O & Rasheed - Vay Canına Vide
MesajKonu: K-O & Rasheed - Vay Canına K-O & Rasheed - Vay Canına Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 12:55 pm

VAY CANINA

Knock-Out
Heyecan mı arıyosun bak bu yana sen kendini ne sanıyosun acaba gözü ve kulağı aç ağzını da kapa wo wo wassup maraba kana kana iç bu rap 31 aromas oralara boşkoy canım anteke nice hadi çek vur beni gangstas paradise yada akıllı olacaksınız hadi byes burası ne newyork ne miami ne L.A. oranın nolduğu ortadaki şu şey ha şey neydi ya koskocaman fark hani nolur nolmaz susucumun yada nolur nolmaz susturumu bu durumu bana açıkla bakım aslan bize dissler fln ha hayrola ha sen bu b*kun R sini bilmezken ben bu bokun alâsını sıçtım doğru bildin evet 3-1 plaka wellcome anteke oronte parola karnım tok velet façaya şekile başka yana bulaş hadi koçum ikile yaptığım her tarza tut bi çetele koy yanyana farka bakta kekele

Nakarat
Hiphop her veledin eline düşecek oyuncak mı ha bak yoluna ya rapi harbi yap ya da noktayı koy sonuna tamı tamına ne kadar mc var sanal alemlerde kral vay canına vay ne çok mc var ulan hepsi de 1 numara

Rasheed
Dur dur daha bitmedi bu madalyon tersine dönmedi zataliniz hiç irkilmedi k-o dimdik devrilmedi turkish rap underground celse kop gel kapışak kim kimi yerse neyime gerek bunu yediğime değmez vallaha dişimin kovuğuna yetmez sokulur cuk diye gediğine laflar bizdeki fan değil harbi taraftar bezime göre falan değil o taraklar usta sizi mum eder bu çıraklar golünüz ofsayttı ama hoş gördük oyna daha çalınmadı son düdük tıs diye söner havanız ananız ağlar orontez yaparsa yarayı dağlar hadi çekişek kakışıp itişek biticekse bu polemik haha ne komik rapimizi çek çekme no problem koy cümlemin sonuna ünlem bana rapi öğreteceğine sen bişe yap ahbap u all lowest part we r the top of the hiphop collection bence farklı konuşuyo için dışın

Nakarat
Hiphop her veledin eline düşecek oyuncak mı ha bak yoluna ya rapi harbi yap ya da noktayı koy sonuna tamı tamına ne kadar mc var sanal alemlerde kral vay canına vay ne çok mc var ulan hepsi de 1 numara

Lyric : K-O, Rasheed
Albüm : -
Yıl : 2008
๑ஐ๑мαηηαккк
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
๑ஐ๑мαηηαккк
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : serseriasık
K-O & Rasheed - Vay Canına Vide
MesajKonu: Geri: K-O & Rasheed - Vay Canına K-O & Rasheed - Vay Canına Icon_minitimeCuma Ara. 12, 2008 11:35 pm

paylasım için thank youuu

K-O & Rasheed - Vay Canına

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası