๑ஐ๑мαηηαккк
Kullanıcı
Lakap : serseriasık
Konu: nıcklerrrrrrrrrr :D:D bendennnn C.tesi Ara. 13, 2008 9:37 pm
acı çekerek geldik bu günlere, boyun eğmeyiz kimselere, kanmayız sahte gülücüklere, saygı şeklinde övmelere, herkesin ölüm diye korktuğunu, biz sokakta oyun diye oynarız... Vazgeçemediğim herşeyimi ..Çöpe attım üstüne bastım ..Anlatmakla olmuyor yaşaman lazım.. uğruna can verilen insanların dier yüzlerini ezberledim. yanLı$ kuruLmu$ denkLemLerde ¢ôzûm arAmak yakI$maz bana. Gönlüme Düşş.. ßn Tutarım Seni..xD Sende ßıraK ßenii.. Sende tutma eLLerimi.. Herkes KAhpe oLmus aLemde.. ßıraK Sende GErcekten Sevme.. ''SANA DEĞMEZ'' Bu Sitemler Taş DuvarLar Ördüm Yine Etrafıma. Kimseyi KaLßime Almaz Oldum* 3 уαηℓışıм 1 ∂σğяυмℓα çєктι gιттι вüтüη нιкαуєм вυя∂α вιттι... waaR Gbisin,Yooq qiBisin >>Bna qöré Booq Gbisin Biröpücük,gülüşyeterdibütünnefretimikinimialmaya.. Bibakışınyeterdisanatekraraşıkolmama..! Bir yerini mi kestin ? Mis gibi hıyar koktu da ßιя кöρєğιм ωαя∂ı ßæηα ¢σq ѕαğ∂ιктι ßιя ѕєνgιℓιм ωαя∂ı кöρєğιм кα∂αя σℓαмα∂ı.!!! Boşuna sêvdik , Hoşuna qidêni , Aşkım diyeni , s*tr oLup qideni. ben senin gözünden düşeCek kadar aLçaLmadım..senin g*tün beni aLçak görecek kadar kaLktı.. Kimsei sınıfLandrmam ama heRkeside barındırmam...* ßenCe FazLa Ciddiye aLdım Seni .. Sen Kimsin Ki .. ßasiT ßi SerSeri ..! YoruLdum HayaTTan insanLarDan yaLancı ve yaLanLardan ..^ Kánáttıqın yétér [!] ártıK áçmá yáRámı [!] Hayatımdan Gidén Tüm ErkékLéré Té$ékkür Ediorum. En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar..! Her üstüne s*çanı düşman, Seni her b*qtan çıkaranı da dostun sanma* ! aŞk 1 Liman ben 1 qemi 1 daha qideRsem s*ksnLer beni.. xD Gereksiz insanlara gereğinden fazla değer değdimi ?** ….En yaKın biLdiqim vefasız çıkTı, ßeni DÜŞMAN deqiLde dostLarım yıktı…. KaLiteNİ BAŞkasI BeLirLERse UcuZA GİderSİn... \" kaLmak aqır qéLdiqindé qitméLi insan...!\" ey kaLßim yazık Sana .. gittinde kime ßağLandın ! GökkuŞakLarm siyah beyaz.. .eski bir fiLm gibi.. kaLp' DamarLarm Acı içinDe.. en Derinden KesiK sanKi ! Hoş geldin eskiyen yüzümün yeni gülümseyişi!!! bendeki bu ateş sönmeden.. mevsim yazdan hazana dönmeden.. gözlerine uykular inmeden, göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım.. Eskiden altını çizdiklerimin şimdi üstünü çiziİorm!! zamansiz gidisin cok yikti beni ummazdim ummazdim bu ôlûm ayirsin bizi unutma unutma sevecegim ômrûmce seni sensiz de yasamayi ôgrettin bana.;/ Sahte Sevgililer Seni terk Ettiginde Benim Yoklugumu Anlayacaksin Beni Baskalariyla Her Gordugunde Kaybettiklerine Aglayacaksin... Kerem Aslı için dağları deldi, Nankör Aslı gitti başkasına verdi xD ölür gibi yapınca acım diner mi sence ? =) a$kımıza ödül diye Yüreğimde ta$ bıraktın Gidiyorken imza diye gözlerimde ya$ bıraktın... Bırak .. Dokunma ! Dokundukça DeriNe batarsın * hancerlerini sapla en derine .. ne farkeder.. GitTin.. bundan daha fazLa acıtamazsın . ! ßazєи đur đєmєĸ gєLiyo hayata içimđєи điyecєĸ o ĸadar çoĸ Şєy varĸєи !. KUMAR OLUR HAYAT VAZGEÇMEZ OYNARSIN, KALBİNİ KOY MASAYA BELKİ KAZANIRSIN!!! umutLar TüknDi ! gene içİorm Anne! ReziLLik gayet sıradan Nereniz varsa insan kaLan * ? ! Hata Hep ßende.. Kaldırdum g*Tünü.. Çıktın Tepeme kaç Kere AtTırdInqi KaLbimi biR DeFaDA durdurasın ! (: gidene degil kalana deger vermeyi ögrenemedim.. SuS ßi dAkkA kaLbim...! ArtıK AğLama..! teK İstediĞim AsLındA... ßenim Seni İstediĞim Gibi... Senin ßeni İsteMen... yaLnızm yapayaLnz hayad yoLnda beLqi arkamdn qeLenLr var ama baqmazLr bana beni qüLdrn ama aqLrm ben nede oLsa aLışmş bedenm etRAf pİç OlMuŞ AdAm SaNdIğIn PeZo OlMuŞ YüZe GüLüP aRkAdN KoNşMaK eRkEkLiGe SıGıYoMuŞ...... VebaLı biR hücRe gibi SarSan kaLbimi... HeR aLdıqım neFeste öLsek biRlikte!!!! aяtıq haγaLLér quямuγσяuм...ésqisi qißi déqiLiм мutLuda déqiLiм saηıLdığı qißi.. ama aqLaмıγσruм aяtıq,saяsıLaη bi$eγLér ωaя iςiмdé tσpaяLaγaмıγσяuuм aятıк qiмSéγé qüωéηмiγσяuм!!! sadéćé susuγσяuм !! Ç0quиuz parçaLarı kayb0Lmuş puzzLe qibisiиiz... kimiиiziи aqLı, kimiиiziи kaLßi, kimiиiziи ruhu yhok ! AqLamaq İcin qozLerim yoq Artıq! x(( Yeni nesiL embesiL xD Kendimi ArıyOrken... Olmaktan kOrktuĞum yeRdeyim... SendeyiM...<3 KaşarLarLa UgrasıcaK Vaktım oLSaydı Şarkuterı dukkanı AcarDım Unut ßéni arıyorSan...Soquk Su iÇ yanıyorSan...duRma awuCunu yaLa Sana dönéCéqimi sanıyoRSan... YeteR ßu Defa ßu i$ ßitioR ...a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor... Ya$amam için yaLnızca, DudakLarın yeter NefesinLe hayat buLayım yeniden ve her defasında İzin ver... α ş k tαrαfsızlıqını yitirмişken , yαмαlı yüreqiмi iαde ediyoruм kαrαnlıqα .. ^^ÖLümm..^^ Ayıkken qELme Kapıma.. Dönerim ßeLqi qirdiqim yoLdan yine Cıqar ßiriLeri, DostLarım Tutar ßeni. Kafam qüSeLqen qEL aL qötür ‘ßeni’… Üç qüиℓüк Düиуada İкi qüиℓüкℓeЯi Çєкємєм.....! HyR iStéMém ß1R ßa$kSnı YaLnızda Ayaqa kaLkaßiLirim..! AranıLan TeseLLiLer Neden Hep meşguLe Düştü.. kenDi eLLrnLe gömDün haYaTmzıı ..çıkaRma aRTk TkRaR başLamz aşK... SusaRsaM Ben ŞarqILarı diNLerİm... Ben susSduqCA qonuSuR hayaLLerİm... aqLARSsam ben yağMurLaraA giZLerİM... hİc qİMse biLmesİn!! gGisLi qaLsın yüREim....!!!! Hani oLur ya ßazen, Kaçarsın Herşeyden Hani oLur ya ßezen.. Şarkı ßiter aniden .. ^^ arTık zor geLiyor sensiz uyanmak sabahLara sonsuza Dek uyanmayacağım arTık eLveda kaLbin AqLasada quLumse İnadnAa !! mashalLar aLeminDenN bHi wHarsın, heB yHoqsunN.!.x(( '' Belki '' dünyasında... '' Keşke '' kokan havayı solurken.. '' İyi ki '' dediğim tek nefesimsin..* x)) kimse kimsenin herşeyi olamazmışş ! ! (; herşeyini birkişiye odakLama ! o Gidnce TutunacaK daLın oLsun ! batıOrr amAa acıtmıoorr sewdann ! hErkeSe Canım Cierİm Demiyecekmişsin ! onlar seni bir can ciğEre Satarmışş !*
depResif PoLyana
Kullanıcı
Lakap : no-mahLas
Konu: Geri: nıcklerrrrrrrrrr :D:D bendennnn Salı Ara. 16, 2008 2:37 pm
spr bitanemmm eLine suqluq
๑ஐ๑мαηηαккк
Kullanıcı
Lakap : serseriasık
Konu: Geri: nıcklerrrrrrrrrr :D:D bendennnn Cuma Ocak 09, 2009 9:34 pm
bn yaparsam qsLL olurr