ιşιмє gℓмєуιη¢є нρ нαуαтıη кη∂ιѕιι ѕєвєввв!! Honestly if a I tell, tell you what What you want to know love There ain't another Don't want no other lover (Dürüstçe, söylesem, sana neyi Neyi bilmek istiyorsan aşkım Başka biri yok Başka bir aşık istemiyorum)
Scream your heart out Scream your (Kalbinden uzaklara bağırmak Avaz avaz bağırmak)
Should we sit around and wait Are we being saved Or was I another lie you made to make us hate (Buralarda oturmalı ve beklemeli miyiz Kurtarılıyor muyuz Yoksa nefret etmemiz için uydurduğun başka bir yalan mıydım)
You turn away With a deepening heart No words to say (Uzağa dön Derin kalbinle Söyleyecek bir şey yok)
I want to tell you so much I love you (sana defalarca seni seviyorum demek istiyorum)
Like a fool I keep coming back,it's true I can't stand in (Bir enayi gibi Geri dönmeye çalıştım,bu doğru Karşı koyamadım)
When you first left me I didn't know what to say I never been on my own that way, just sat by myself all day (beni ilk terk ettiğinde ne söyliyiceğimi bilmiyordum ben asla kendi yolmuda bulunmadım,sadece bütün gün tek başıma oturdum)
Dance me to the end of love (benimle aşkın sonuna dans et) __________________