.. A???mD?n ??nu??nL??ın H?p?i A???mD? T??ıLm?y? D?v?m ?t?in..!! .. ---SoNu ; ßoğuLmak oLsa dA ßéNiM "0" SuLaRdA yüzmém géRék..! ---- ---..*seN baNa değeR veRmedİn değeR vermeYi denedİn seN benİ sevMedİn seVmeyİ denedİn Sen benİ özLemedİn özLemeyİ denedİn seN benİm yüzüM asıLdığında üzüLen değiLdin ÜzüLmeyİ denedİn ama başaRamadın Keşke Yürekten sevebiLseydİnde deneMelerİn oLmasaYdı. [bna aİt] -----------geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım; köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN
Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al --- ---Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? ------ İnan! ...Ama yaLnızca bLldiğin gerçekLere.
Güven! ...Ama yaLnızca içinde bağLadıkLarına.
Sev! ...Ama yaLnızca hak edenLeri.
PayLaş! ...Ama yaLnızca değerini biLenLerLe.
ÇaLış! ...Ama yaLnızca doğruLuk yoLunda.
Yaşa ... Ama SaKın öLümü akLından çıkarma ..!! *****__ dosya 2******_?_
DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki Farkı Yansıtır , Çünkü ßénim qißi KraLLar iz ßıraKır Sénin qißi SoytarıLarda Kıskanır..!!