Konu: seqgılım yoksa sen Paz Ara. 14, 2008 12:48 am
Sevgilim Yoksa Sen?
Hiçbir yerinde yok asaletin ibresi Sesinde kamaþmasýnda tensel bir büyünün Atlas hani libas ve kuytu bakýþlý mavi gözlerin Sanki hepimize bütün þiirleri hala fýsýldayan Bir eski büyük þairmiþ gibi Aþk bir erken didiþme bir sorgu sualmiþ de Mezbele ve yaralýymýþ eski yaralarýn yeniden kanamasýndan Hiçbir yerde yok asaletin ibresi Bir adamýn yüzünde ya da yalana çok benzeyen Bir doðru sözünde belki..... Saçlarýnýn çevriminde ýslak bir beyaz kadýnýn Yüksek rakýmlý göllerin buzul saflýðýnda Ve kokusunda çiçeklerinin kanirej’in Elbet þiir olacak þairin tesellisi Ve en kötüsü bile iþe yarayacak aþklaþmalarýn Yazana deðilse bile okuyana faydalý "bak ayný baþýna gelmiþ adamýn benim baþýma gelen" O da üzülmüþ ayný benim gibi .... Benimki daha acýklý deðil onunkinden, Fiyakalý deðil onun acýsý benimkinden.. Sade güzel olan kelimeler.. Sade kelimeler... Kelimeler.... Sen aþka aþýksýn müsaitsin gördüðünü abartmaya Biz olsa olsa bir müddet aþklaþtýk aþkým aþýk olmadýk Bir elim sana uzanýr, öteki berikinin zaten elinde Býrak yoluma gideyim bildiðimce Yabancýsý olduðum bir þey deðil yabancýlar Baktým yerlisi yabancýsý aþaðý yukarý hepsi benzer erkekler.... Eðer bir söz, bir ses bekliyorsan bu adamdan Ýçinde hiç gönderme isteði bulunmayan bir git Lazýmsa eðer... Ýþte orada duruyor... Aðzýmýn bir yerinde... Almak ister misin dilini sokup aklýma Sana ait olan herþeyi bir nefeste Bir göz yumma anýnda Bir soðuk telefon konuþmasýnda Geri alabilir misin? Seni benden geri alabilir misin? Kovabilir misin beni senden? Sevgilim.. Yoksa sen, Sevgilim olmayabilir misin?..