Konu: okumadan gecmeyın.... =((( Cuma Ekim 03, 2008 9:17 pm
2 yıl önce başladı herşey ben aşka inanmazken o beni buldu ne aşk ama en yakıcı en nefret edileninden.Ne ayrı yapabiliyoduk nede bi arada ve ben senin oldum hiç düşünmeden,arad sırada kavga etsekte ben bilridimki benimdin...sende biliyodun sana adayanamazdım ben o başını masumca omzuma dayanamaa hayır demesdim..yine kavga ettik ve sen saat 12 de camın önüne geldin bana kocaman bi ayıcık almışın aşkım bak buna sarılıpta uyu demiştin ve kzıgınlığım geçmişti...ben bilirdimki sen hep yanımdaydın korurdun kılıma zarar veremzdin ama nerden bileyimki asıl senin canımı yakıcanı derken 3 gün önce....o bi gece yarısı getirdiğin ayıcığı atarken,o gzel gzlü resminde zar zor yırtarken,bana aldığın o eskide olsa büük bi hevesle taktığım yüzüğü atarken inan gözyaşımıda fırtınamaıda ben içime attım..kmse grmesin diye üç gndür herkes yattıktan snra köşeye geçip ağlıyorum.annemin dizine başımı koyup ağlamak istiyorum senin kokun yok şu an çıldırabilirim...ama tutmalıyım kendimi biliyorum geçiçek şu an sabah ezanı okunuyo dua ediom allahım halime acısında alsın içimden diye ama almıyo demekki beni sevmiyo hiç bilmiyoki bi acıyı daha bu yüreğim kaldıramaz yine ağlıyorum saat bilmm kaç yine herkes uyyo anneme sokulmak istiyorum çünkü artık gücüm kalamdı canım acıyo belki o beni anlar her yerde suratını grüyom bu nasıl bişeydir anamıom....ama sen yaktın canımı öyle bi yaktınki ben düştüğüm yerden doğrulupta kalkamıyom sadece dışardan yaşıyo gibi görünen ama toprak altında yaşayan ölüyüm....
HuNtEr_KiNg
Kullanıcı
Lakap : HuNtEr_KiNg
Konu: Geri: okumadan gecmeyın.... =((( Paz Ekim 05, 2008 8:42 am