Kadınlığımı çıkarttım, yıkadım ve askıya astım. Kimse görmesin, beğenmesin diye. Geldiğin gün giyinip, karşına öyle çıkacağım.
insafsız derdim kadeRime herŞeimi aLıp gÖtürdü hırSımdan geRiye bOş biR ruh kaLdı bende Taki O geCe Beni bana verDiğin heR saniye
62’den tavşan yapamayan ressamın tablosu, Tablo ressamı ne kadar yansıtırsa o kadar doğrusun .
qüveniyordum oysa ki ben sevgimize vapur iskeLesi ya da tren istasyonundakii saatin doğruLuğu kadar..
..ve ugrasmak anlamsız yüzündeki yabancı her gecen saniye bana daha yabancı ve böyle olmasn bildigm gibi kal sen her gecen saniye dahada zorlaşmasın...
gercekLr sizin oLsn..hayaLLerim bnm oLsn.bn ztn aLştm boğazm düğüm düğüm oLup susmaya; herkese, her$eye acımaya!.
Sen haLa Ba$ka aLemLerdEsn!
Defolu Caddelerde İhraç Fazlası Kadınlarsa Payına Dü$en.. Senden Önceki Öpülmü$ Dudaklarda Sana Dair Cümleler Aramıycaksın..
şımarıksam vardir bi sebebi elbet .)
Kesip atmak sadece doğru oLan şeydi ama uzağa yürümene izin vermeyeceğim çünkü sonunda seninLe öLmeyi istiyorum (...) vazgeçiLmezim ~
Tüm ihtiΨacım sensin , Ψüreqimin haΨkırı$ını duΨ.. qözya$Larıma dokun ve acımı yok et..
olmuyor, bi türlü başlamıyor, sen olmazsan şu kalbim, kimseye boyun eğmiyor, beğenmiyor..
aŞk yaşamdR deRiZ,ancak umutsZ inançSz aşk, öLümdende beTeRdr...
olmuyor, bi türlü başlamıyor, sen olmazsan şu kalbim, kimseye boyun eğmiyor, beğenmiyor..
Çok AğLattınız küçük meLeğimi.. GerçekLeşmek Üzere Şeytanın; dışarı çıkma eyLemi!!