||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Ŵĥĩŧê_ĶĩŋĢ
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
Ŵĥĩŧê_ĶĩŋĢ
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : KinG
~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Vide
MesajKonu: ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 4:49 pm

~:~HAYAT’A SON BİR MEKTUP~:~
Hayat;ne acımasız,ne zalimsin!Doğduğumdan beri yaşamadığım acıları yaşatıyorsun bana.
Kim bilir benim çektiklerimi çeken kaç genç vardır.Ama bu acıları daha fazla çekip kendimi ezdiremem.Şimdi sana,hayata gözlerimi kapatıyorum.Bakalım bensiz yaşamak nasıl oluyor.Bir de bunu deneyelim.Sebepsiz,suçsuz yere ceza çeken;iftiraya uğrayan,emellerine ulaşamayan,kalbi kırık,boynu büyük bunca insan,niye bu yola başvuruyor dersin?Senin zalim oyunların yüzünden!
Kim isterdi ki canına kıyıp eşini,dostunu bırakıp gitsin.Ama yaşayıp da her gün senin darbelerine maruz kalıp bu acıları çekmektense,gözümü bile kırpmadan kendimi feda etmeyi tercih ederim.Belki yine canım yanacak,acı çekeceğim.Ama şunu bil ki,bu çektiğim son acı her şeyin intikamı olacak.Arkama dönüp baktığımda ise beni hayata bağlayan hiçbir şeyin,bir ailemin bile olmadığını görüyorum.bana da en çok koyan buya!Hepsini sen aldın.beni de alıyorsun.Bunlar geçirdiğim son dakikalar,saniyeler.Yokum artık işte yokum.Sen kazandın!Mutlu musun?Bakalım daha kaç gencin canına kıyıp seni terk etmesine sebep olacaksın merak ediyorum,doğusu.Ben yaşamıma veda ederken,dilerim ,bu satırlarımla hatırlanırım!..Elveda satırlarım.Elveda!..

~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası