|
Konu: gıyotın C.tesi Eyl. 27, 2008 8:56 pm |
|
|
GiYoTiN - Tüm Şarkıları GiYoTiN - Kadıköyden Haykırış E.P Full Track List : GiYoTiN - Aynı Umut GiYoTiN - Gözlerim Kapanmadan GiYoTiN - Kalem Ve Cinnet GiYoTiN - Rap İçin GiYoTiN & DesPo - Kadıköyden Haykırış GiYoTiN & SanSar - Tutamadım Verdiğim Sözlerimi
GiYoTiN - Ölüm Kandili Full Track List : GiYoTiN - Affına Sığınır GiYoTiN - Az Kaldı GiYoTiN - Beni Bana Bırak GiYoTiN - Cevap Bulamadık GiYoTiN - Dertlerimle Yaşayamam GiYoTiN - Hayalet Şair GiYoTiN - İnterlude GiYoTiN - Kadıköy Merdiven GiYoTiN - Merdiven Katilin GiYoTiN - Ölüm Kandili GiYoTiN - Önümde Duvarlar GiYoTiN - Skit GiYoTiN - Şöyle Bir Bakın Dünyaya GiYoTiN & EsiN - Yaylım Ateşi GiYoTiN & ÖndeR & SanSar - Terse Döndü Umutlar
GiYoTiN - Parabellum Full Track List : GiYoTiN - 4 Dinde Cinnet GiYoTiN - Aynı Umut GiYoTiN - Bu Karı Deli GiYoTiN - Giriş GiYoTiN - Kadıköy Mekan GiYoTiN - Kefenimi Yırttım GiYoTiN - Ölü Köpek Barı GiYoTiN - Parabellum GiYoTiN - Polis Cağır GiYoTiN - Tek Yumruk GiYoTiN & Kanya - Son Kıta GiYoTiN & Patron Flex - Son Sayım GiYoTiN & SanSar - İyi Bok Yedin GiYoTiN & SanSar - Lanet Ettim GiYoTiN & SanSar & RaPoZoF & MafsaL & Kanya & NimbuS - Katil Oluruz
GiYoTiN - Yol Görünce Full Track List : GiYoTiN - Yol Görünce GiYoTiN & Alaturka MavzeR & RaP AnGel's - Sınır Ötesi GiYoTiN & EmRe BaranseL - Geldiği Gibi GiYoTiN & ÖndeR - Gövde Gösterisi GiYoTiN & SeLo & ÖndeR & DesPo & FiRaR - Beni Beklerken
GiYoTiN - Albüm Dışı Şarkılar Track List : GiYoTiN - Dostu Kaybettim GiYoTiN - Giyotin Tuğrası GiYoTiN - Külün Dahi Kalmaz GiYoTiN - Piskopat Birader GiYoTiN - Salla Kafanı Dallama GiYoTiN & Killah Müslim - İstanbul Cehennemi GiYoTiN & SanSar - Sayfalar Kapansın
Download Link (161.18 MB) : http://upshare.eu/?d=86127C0212
Şifre : herkesrapdinlemesin |
|
e,,f
Kullanıcı
|
Konu: Geri: gıyotın C.tesi Ekim 25, 2008 10:53 am |
|
|
ÜFF OKU OKU BTMYOR NE BU BE!!! |
|
depResif PoLyana