||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

>nefret mesajları2<

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
HuNtEr_KiNg
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
HuNtEr_KiNg
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : HuNtEr_KiNg
>nefret mesajları2< Vide
MesajKonu: >nefret mesajları2< >nefret mesajları2< Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 9:01 am

*Sen benim hayatımda bir piyonsun seni kaybedersem bir puanım gider ama ben senin hayatında şahım beni kaybedersen oyun biter. Şahı kaybettin oyun bittiiii...
Ben adı yalana karışıp aslında doğru olanlardanım Kıymetimi bilene de bilmeyene de dualar yollarım Allahım yollarını açık etsin ki uzak olsunlar benden İyiliğimi istemeyenler bir gün pişman olup dönerlerse büyük yanlışş! Onları geldikleri gibi yollarım. Benden daha iyisini mi buldu ben her halimle en iyisini sollarım benden uzaklara gitmek bazen kar bazen zarar Dostluğum ölüme kadar sürer, Düşmanımsa gün gelir bana elbet diz çöker Ben aklı gel git olanlardanım Sevmedim deseler de eski aşklarım Ben yinede gün gelir herkesin aklında sabahlarım….

*Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi şerefsizim bir kibrit bile çakmam!!

*sana ben değer verdim geri alan da benim. Kim vazgeçilmez değil ki sen olasın,sen de diğerleri gibi zaman aşımına uğrarsınnnn...
akan göz yaşlarıma seni kattım hoş koksun diye,dalında diken gibi battın ama nebir damla kanım aktı nede canım yandı ama yüreğim kin ,nefret,kan kustu ,açn güllerine değil uçup giden kokularına lanet olsun ,nedir nedir ulan senin aşk dediğin şerefi illetin gerçek adı aşk dedin:sana kalbimi verdim sevda dedin: yüreğimi verdim yetmedi yetmedi yetmedi can deseydin onuda alırdın benden gözümü bile kırpmazdım

*EĞER BİR DAMLA GÖZYAŞIM AKARSA DEĞMEYENE İŞTE O GÜN KENDİMDEN NEFRET EDERİM

*Nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz

>nefret mesajları2<

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası