||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

nefret msjları (nefret ediorum diosan bunlara bak ve cek )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
HuNtEr_KiNg
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
HuNtEr_KiNg
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : HuNtEr_KiNg
nefret msjları (nefret ediorum diosan bunlara bak ve cek ) Vide
MesajKonu: nefret msjları (nefret ediorum diosan bunlara bak ve cek ) nefret msjları (nefret ediorum diosan bunlara bak ve cek ) Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 9:02 am

Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunlugun en acimasiz oldugu zamanlardayim. Hiç bu kadar uzun susmadin sevdigim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmedigim yerlere, gözlerimi götürmeden yaninda!

Yalnizca çocuklar aglar ve yalnizca Allah affeder... Eger bir gün beni terk edersen; çocuk degilim aglamam, Allah degilim affetmem

Kötü diye bir sey olmasaydi, cehennem bos kalirdi. sen beni kirmasaydin, bu can ugruna fedaydi...seni cok seviyorum

Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizlige sevineceksin.. Ama sunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSIN !!!

Sevdigimden bu yana her aciyi tattim her çileye alistim, yalniz senin yokluguna alisamadim.artik anliyorum hasretten, gözyasindan baska bir sey vermemissin bana.

Yüregine sevda eken, ayrilik biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarim ikimizin yerine yetmez mi???

Dün gökyüzüne bir avuç yildiz firlattim. Karanliginda aydinligim olsun diye. Simdi sensizligi kalbime firlatiyorum, biraktigim yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sira sende gururu bir yere firlat ve pismanligimla sizlayan su kalbimi

nefret msjları (nefret ediorum diosan bunlara bak ve cek )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası