||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

nefret msjları (içimdeqi sana olan nefret )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
HuNtEr_KiNg
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
HuNtEr_KiNg
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : HuNtEr_KiNg
nefret msjları (içimdeqi sana olan nefret ) Vide
MesajKonu: nefret msjları (içimdeqi sana olan nefret ) nefret msjları (içimdeqi sana olan nefret ) Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 9:02 am

Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde basimi her yastiga koyusta sen varsin hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadigimsin YAR

Bak yine soldu günes yine aksam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederligim gelmezsen kahrolurum yikilirim sevgilim seni çok seviyorum

Sen sigara dumanin altinda yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatindan geçmis oldun !!!

Ölmek dünyada unutulup gitmekmis, ölmek bir kefen giymekmis, ölmek o soguk o korkunç ve o kara topraga girmekmis... yok be askim asil ölmek "sensizlikmis"

Bir umuttu yanlizlik birseyleri paylasamamakti belki,gözler dalip giderken, yarali bir serçeye aglayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayatti bu....

Ben Sensizdim..! aksamin yaklastigi saatlerde. kahrolursun görme agladigimi. Baslayan düsü safakla birlikte dagitir ansizin her gün batimi..

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin takilir kalirsa uzaklara hele kulaklarin deli gibi çinlarsa zamansiz,bilki bir yerlerde özleniyorsun.

Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.

Her deniz bir marti,her rüya bir uyku,her nota bir sarki,her mezar bir ölü,her agaç bir kök bulurda ben baska bir sen bulamam

Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskasi sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor degil mi

Acinin umutlari yok ettigi anda, umutlari yesertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim

Gül filizlendigi günden itibaren günese asiktir. Her ne kadar günes her gece ayin görkemine kapilip gülü biraksa da, gül yildizlara kanip günesi unutmaz

Sesini duysamda heran yüzünü görmek degil özledigimi bil heran.Hiçbir sey yüzünü görmek gibi degil

nefret msjları (içimdeqi sana olan nefret )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası