Konu: nefret msjları (içimdeqi sana olan nefret ) Paz Eyl. 28, 2008 9:02 am
Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde basimi her yastiga koyusta sen varsin hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadigimsin YAR
Bak yine soldu günes yine aksam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederligim gelmezsen kahrolurum yikilirim sevgilim seni çok seviyorum
Sen sigara dumanin altinda yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatindan geçmis oldun !!!
Ölmek dünyada unutulup gitmekmis, ölmek bir kefen giymekmis, ölmek o soguk o korkunç ve o kara topraga girmekmis... yok be askim asil ölmek "sensizlikmis"
Bir umuttu yanlizlik birseyleri paylasamamakti belki,gözler dalip giderken, yarali bir serçeye aglayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayatti bu....
Ben Sensizdim..! aksamin yaklastigi saatlerde. kahrolursun görme agladigimi. Baslayan düsü safakla birlikte dagitir ansizin her gün batimi..
Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin takilir kalirsa uzaklara hele kulaklarin deli gibi çinlarsa zamansiz,bilki bir yerlerde özleniyorsun.
Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.
Her deniz bir marti,her rüya bir uyku,her nota bir sarki,her mezar bir ölü,her agaç bir kök bulurda ben baska bir sen bulamam
Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskasi sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor degil mi
Acinin umutlari yok ettigi anda, umutlari yesertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim
Gül filizlendigi günden itibaren günese asiktir. Her ne kadar günes her gece ayin görkemine kapilip gülü biraksa da, gül yildizlara kanip günesi unutmaz
Sesini duysamda heran yüzünü görmek degil özledigimi bil heran.Hiçbir sey yüzünü görmek gibi degil