hadi konuş dök içini benim gibi suskun suskun ağlama derde sarma kendini romantizm var ama bulamazsın gerçek hayatta yok ki istediklerin düzen tez kurulmuş kaçar gider canlı hevesin yok yere boş yere gittin öyle dur nereye gidiyorsun böyle diyemedim gülüp geçtim olsun buda böle senden olsun bana herşey olmuş haram kapanır yaram iflah olmam gönül kapım kapalı kimselere açamam yoruldu bu can sevmekten değersizlere hattinden değer vermekten değiştim affet allah'ım iyiliklerimi çöpe attım benim sevgim aşkım neye yarar ki vefasızların kervanında sana sonsuzu gelde gör şimdi uslanmaz dediğin deli oğlanın halini yalanmış gözlerin yalanmış sözlerin beni benden ettin ya sen bir kalleşsin (2) zorlu hayatı akışına bıraksam bedeni çürütmüş olurum göremem bebek yüzümü aynada direnmek gerek var mı böyle pes etmek dimdik ayakta durabilmek önemli olan tek şey benim için unuturum bana yaptıklarını günah işledim bedenini ödedim sana rest çektim demiştim vurdum duymazım dokunmaz yaptıklarım ben acılara alışkınım neler gördüm kimleri öldürdüm senin farkın ne güzelliğin mi oda solar düşür ikinci sınıfa yıllar senide değiştirir bugün bana yarın sana sığındığım yaradanama senden cefa yok bana hadi ex aşkım öptüm görüşürüz cehennem kapısında (vay vay) yalanmış gözlerin yalanmış sözlerin beni benden ettin ya sen bir kalleşsin (2) (adrenalin 2006'da yeni bir stil olup yeni bir sesle geldim yine senin karşına benden kurtuluş yok sana sana)