Konu: Orontez - Al beni Yaz Ptsi Eyl. 29, 2008 8:08 pm
AL beni yaz
ben hala aynı yerdeyim benimde bir resim var ezberimde hala aynı rüyalarsa düşlerimde yolunu ayrı at yoksa yolcular mı ayrı düştü söyle kaç yürek girer bu yolda senle harbe gitmek istedim mesafeler bana uzar yolların dikenle dolsa söyle bana kaç yazar yasak bir hayal bu uzaklarda yalan bir diyar düşlerin adı ütopya bak önünde bir duvar ve sonbaharda düştü yaprak toprak oldu bizimle aynı yolda yandılar ateşle su tek hazine bu hayat ölümle yar mıdır ey kara toprak bir bedende kar mıdır yar mıdır sana
al beni yaz her satıra vur beni, her güne yaz bak çöldeki gibi al beni vur rast geldiği gibi rüzgara vur her ses de duy beni
son güneş di battı işte son kiraydı verdim iş de son saatti geç di işte son adımdı attım işte son nefes di çektim işte, son derdimdi bitti işte son sözümdü yazdım iş de sonum buydu gördün işte ayrı düşler aynı dünya ayrı kalpte aynı sevda bir yudumluk hayatta görmediğin kendin anla aynı gözde farklı anlam farklı beden aynı zaman ayrı sözler aynı yalan ayrı dertler aynı derman bir dert girdabına girdim acep kurtaran çıka rmı yaşanan onca günler zarar mı yoksa kar mı bak güneş battı yine dün geçti yarın var mı gençliğine güvenene ölenler hep ihtiyar mı
al beni yaz her satıra vur beni, her güne yaz bak çöldeki gibi al beni vur rast geldiği gibi rüzgara ver her ses de duy beni
kelepçelenmiş ellerimle sözlerimle bağdaşan bi kaç hecemde var ya yok ki hep bir bekleyiş peşinde doğdu öldü masumane kaç yetimdi toprak aldı aşkları ve tarih aldı tüm satırları kimde kaldı son duman kimdi son kez aralayan hazinenin derme çatma kapılarında bekçiyim kaç saatlik evrimim sürer ki acaba padişahtım ancak elçi oldu ellerim ve gözlerim derin nefesler ülkesinde bir çocuktu bedenim anlatırdı kendi kendine yazılmamış satırlarımdı arayışımdı belki de gözyaşımdı ıslatan ağır satırlarımdı solduran bu gençliği yıkık dökük bi zihniyetti evvelim dalıp da gittiğim o günlerim hesap sorar ve yarınım kural koyar benliğim bölünmüş halde bekler ortalıkta öylece kimliğimse yalnızsız ve kördüğüm bir bilmece
al beni yaz her satıra vur beni her güne yaz bak çöldeki gibi al beni vur rast geldiği gibi rüzgara ver her ses de duy beni