Kahpe dünya hamamda tas gibidir, dolasirim cenabet ellerde. Felek ne zaman ne getirir bilinmez
Yolun basındayım bak anne eLimde bir cicek Ve gözLerimde nem hayat bu geLde resti çek Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim Dönüpte baktım ardıma neredeyim bu ben miyim
Sular döküldü arkama yokuştu yollarım Koşar be oglun annem korkun olmasın Nasır tutarken ellerim özlemin unutturur gelip Gecenleri rüyalarımda buluşurum seninle Yalanlarımsa dizelenir önümde kör bıçak gibi Kesip geçer ve kan cıkartmaz anlarım yalan kesipte geçti kör bıcakta kesmemiş beni ve bir sabah sen derim hiçkirikla uyanırım Korkma annem oglun olacak elbet yüzünü güldüren Göz yaşlarınla gurbete yolcu ettigin bir yigit döner ve senden af diler yüzün güler Dayan be annem bir gun hepsi mutlaka biter
Benim yüküm mü çok agır ben mi acizim Bu kavganın için de yoksa çok mu sessizim Bak büyüdü oglun anne hayalleriyle yürüdü Bilir yok yolun sonu ama dinlemez gider
Yolun basındayım bak anne eLimde bir cicek Ve gözLerimde nem hayat bu geLde resti çek Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim Dönüpte baktım ardıma neredeyim bu benmiyim
Ayakta kalmayı sendin ögreten bana Düştü hikmet ancak dostlarıyla kalktı hep Gündüzüm gecemle yer degişti uykusuz güneşLi günlerimleyim Sözümü tutamadım ben anne Vazgecmeden penceremden Yolumu gözleyen Gün olur çıkıp geLir diye bir umutla bekleyen Kopar bi yaprak anne hayat takviminden Belki birgün oglun olur ansızın çıkıp geLen
Yolun basındayım bak anne eLimde bir cicek Ve gözLerimde nem hayat bu geLde resti çek Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim Dönüpte baktım ardıma neredeyim bu ben miyim
Benim yüküm mü çok agır ben mi acizim Bu kavganın için de yoksa çok mu sessizim Bak büyüdü oglun anne hayalleriyle yürüdü Bilir yok yolun sonu ama dinlemez gider
Yolun sonundayim bak anne eLimde bir cicek Ve gözLerimde nem hayat bu geLde resti çek Anlatıldı kaç masal ve bende dinledim Dönüpte baktım ardıma neredeyim bu ben miyim