Konu: Deka-İsyan Dolu Anlar Ptsi Eyl. 29, 2008 8:14 pm
Way ! Dergahta şarap aşk niyetine rap mey Farklı misal sana anlatılanların hepsi masal ( bizi dinle ) Hayat burda savaş, kumarda atılan bir zar kadar bertarafsın Sen harapsın ne desem boş anlamazsın Kağıda mert gibi kalem gibi anlatamazsın Beni duy duyduğun her satıda beni bul İlahi aşk bu yar elinde kul ki mühürlü dilleri Bendm o romanda Ramon'un elleri
Kargaşa:
Bir şey diyim mi ortak ? Bu dünya bensiz dönmemiş mi ? Kadere küfrederken kızdınız O bunu görmemiş mi ? Ben olmasam da gene döner bu kahpe dünya Yine bir gün gelir yine vurup gider inan bana Ve çaresiz köşende beklemek Kaybeden benim diyip teselli istemek, nerede merhamet ? Ve ben olmadan da varolan o cennet mezar da bekleyeni güldürür, Mezar başında titremek Boşver arkadaş umut bizim mahalleden bir PiÇ kederle aynı anneden Köpeklerin dilinde saygı aleminde kahpelerle İnan bana inançta tek sabır hayatta kaldı
Ahm:
Al bu ömrü bu gece, al bu ömrü bu gece İsyan var ölmek var bu şehre her dem kabus var Arada kaldım mahpusum dar, kar değil kaybolmuş yar
İsyan var ölmek var, bu şehre her dem kabus var Arada kaldım mahpusum dar kar değil kaybolmuş yar
Jbx:
Son zamanda üzgünüm ve kırgınım sana Ellerim yazar fakat dargınım sana Boş sokaklarına dargınım haydi gel bana Düşenin dostu olmaz sen de vur bana Bir hayal kurduğunda hep mi işler ters gider ? Gündüz hepden bittiğinde öncelikle dert biter Ellerim kalbe bağlı duyduğunda not eder Ve ellerim sözlerinle her ritmde raks eder Arzeder tanrıdan tek sözüyle kahreder Uykusuz gecende son tequilla hoş gider Bir günümde bir heceyle ayrı kalmak der eder Dilin döker ve her kulakta aşk eder
Tura:
Bırak beni köşemde yalnız kalmak istiyor ya Tura Kalbimin atışlarında bir yavaşlama Ve soğuğu caddenin sokaklarında dumanı benle kanka Kompozisyonumda optimistik kafadan tek yama Bende iç çekişlerimde çok didiştim ortak Zaman ilaç değil ki soluğu olmayan bir tik-tak Yıllar sanki güm güm diye gitti dün, her dün sonrası yeni bir hüzün Ya işte başlıyor yine aynı film ve aynı sahne Kahpeliklere bir çelme taktık sandık olmamış Topladım valizleri gidiyorum fakat renklerim solmamış, bozulmamış
Ahm:
Al bu ömrü bu gece, al bu ömrü bu gece İsyan var ölmek var bu şehre her dem kabus var Arada kaldım mahpusum dar, kar değil kaybolmuş yar
İsyan var ölmek var, bu şehre her dem kabus var Arada kaldım mahpusum dar kar değil kaybolmuş yar
Knock Out Mix ( Repeat & Scratch ) :
( Scratch ) Wrong Way, Burası Türkiye ! ( Scratch ) ( Scratch ) Umut bizim mahalleden bir piç ! ( Scratch ) ( Scratch ) Burası Türkiye, Wrong Way ! ( Scratch ) ( Scratch ) Ellerim sözlerinle her ritmde raks eder ! ( Scratch ) ( Scratch ) Ya, kahpeliklere bir çelme taktık sandık olmamış ! ( Scratch ) ( Scratch ) Her ritmde raks eder ! ( Scratch ) ( Scratch ) Wrong Way, Burası Türkiye ! ( Scratch