penim adım ibrahim büyükpoyraz tam bir fanatik galatasaraylıyım ilkokulu malatyada okudum orta okuluda hatayda okudum we orda alligılle tanıstım sekızınce sınıftada okul sampıyonu olmustuk lıse 1 de dr mustafa gencay lısesinde okudum lise 1 umdugum gbi gıtmedi 1 sene master yapmak zorunda kalmıstım şimdi iyıkı kalmısım dyom cnku futbolcu olamazdımm simdi ise ıkulumdan cok memnunum okul takımı kaptanıyım derslere hic calısmıyom bu yuzden cnku sınıfı rahat bır bıcımde gecıyom boyum 1.75
poyraz
Kullanıcı
Lakap : futbolcu
Konu: Geri: poyraz Çarş. Ekim 08, 2008 3:27 pm
gözlerim... Gözler konuşur aslında... Ama duyabilmek için sevmek gerekir... Sevilecek kişiyi sevmek... Ama sen beni sevemedin... Sevdim ben seni... Gözlerinin konuştuklarını duydum... Dudaklarından dökülenleri... Hani yapışmıştı onlar birbirlerine.. Ölene dek... Hani hiç ayrılmayacaklardı... Yalanmış... Tek beden olmuştuk hani... Hiç bir şeyi bilmeden ölesiye sarılmıştık birbirimize... Daha doğrusu hiç bir şeyi bilmeyen asıl benmişim... Sözler yetmez bazen.. Kulaklar duymak istemez o tek sözc
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Çarş. Ekim 08, 2008 3:28 pm
seni sevdim ben.... Aslında ne kadar da basittir bu sözü söylemek... Çok basittir... Ama... Doğru kişiyi bulmak... Aslında önemli olan doğru kişiye söylemek değil midir? Evet...Aslında doğru kişiye söylenmeli bu kutsal söz....Belki sadece 2 kelime ama yine de eğer gerçek kişi bulunduysa; o kadar zorlaşır ki bu sözü söylemek...2 dudaktan dökebilmek...İşte...Sadece " SENİ SEVİYORUM" demek....
Ya ben seni sevdiğimi söylemesini bilmeyecek kadar tattım...Ya da sen bu gözlerdeki aşkı göremeyecek kadar kördün... Ben tek seni sevdim...İnanmasanda....Göz yaşı acı ve sevgi demektir...Benm gözlerimden yaş damlıyor şimdi..
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Çarş. Ekim 08, 2008 3:30 pm
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım
Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim
Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin
Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı!
depResif PoLyana
Kullanıcı
Lakap : no-mahLas
Konu: Geri: poyraz Perş. Ekim 09, 2008 11:43 am
gsel
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 11:47 am
tsekkur ederım
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:03 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:04 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:05 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:07 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:08 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:09 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:11 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 12:13 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 1:00 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 6:40 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 6:42 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 6:46 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 6:52 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 7:46 pm
SEVGİLİM
Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle. Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline. Uzaklaşma şirin yarim. Yolculuklar ,aşıkların buluşmasıyla nihayetlenir. Her tanrı kulu bunu bilir.
Aşk nedir? Ahret demek değildir her halde. Çınlamalıdır neşesi bu anın gene bu anın kahkahalarıyla Çünkü ne olacağı yarının meçhulümüzdür hala, Boş yere vakit geçirmekten artık yoktur bir salah: Öyle ise gel öp beni,genç ve tatlı sevgilim, Ömrü pek azdır gençliğin. !bRaH!M bÜyÜkPoYrAz
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 7:56 pm
Seni seviyorum
suya hasret toprak gibi, günler sayan tutsak gibi, bir değil bin mecnun gibi, yarim seni seviyorum.
yağmur olup yağmasanda, güneş olup doğmasanda, arayıpta sormasanda, yarim seni seviyorum.
bu can sana muhtaç diye, kul olmuşum bu sevgiye, derdime son çare diye, aşkım seni bekliyorum.
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 7:57 pm
anladım gözünde değerim yokmuş ben nedesem herşey boşmuş bana hiç güvenin yokmuş niyeki ozaman bu sevda
anladımki hiç sevmemişsin hiçbir sözüme inanmamışsın yaşadıklarımızı hiçe saymışsın niyeki ozaman bu sevda
herşey hayalde kaldı şimdi sen hayalde kaldın seni düşünmek hayal bana anladım bitmiş bu sevda
ben sana yalan söylemedim birdediğini iki etmedim kimseye boyun eymedim eymem şimdide sana yalan sevdana
Poyraz
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 11, 2008 7:58 pm
Her gece ölüp her sabah dirildim ölüp, ölüp dirildim yokluğunda hasretin, sevginin ateşi yaktı yaktı yüreğimi küle çevirdi
küllerin arasından kıvılcımlarla bin umutla gözledi yolunu gözlerim geleceksin biliyorum sevdiğim ya bu dünyada yada öteki dünyada
arafta acı çeker gibi ruhum gözlerime kızgın maşa basılmış gibi kör oldu gözlerim görmez kimseyi ölüp, ölüp dirildim sensizlikte
dertlerim şahlandı sanki topraktan mezar taşıma yazsınlar kınadan nikahına çağırsınlar cesedimi ölüp, ölüp dirildim sensizlikte
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Paz Ekim 12, 2008 11:51 am
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Paz Ekim 12, 2008 11:52 am
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Paz Ekim 12, 2008 11:55 am
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Salı Ekim 14, 2008 1:47 pm
Ben adım yalana karı$ıp aslında doğru olanlardanım.. Kıymetimi bilenede, bilmeyenede dualar yollarım.. Allahım yollarını açık etsin ki uzakla$sınlar benden.. iyiliğimi istemeyenler birgün pi$man olup dönerlerse büyük yanlı$$.. onları geldikleri gibi geri yollarım.. benden daha iyisinimi buldu ben her halimle kralını sollarım... Benden uzaklara gitmek bazen kar, bazen zarar.. dostluğum ölüme kadar sürer.. dü$manımsa gün gelir elbet bana diz çöker.. ben aklı gel git erkeklerdenim.. sevmedim deselerde agalar, pa$alar.. ben yinede gün gelir herkesin aklında sabahlarım..
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Salı Ekim 14, 2008 1:49 pm
Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Unuttum adını,her kelimesini unuttum Dalga dalga savrulan saçlarını unuttum Kömür karası yaşlı gözlerini unuttum ben
Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Yağmur altında gezdiğimiz sahilleri unuttum ben Bana ilk seni seviyorum dediğin O çay bahçesini unuttum ben
Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Elini ilk tuttuğumda Yüzündeki o masumluğu unuttum ben Sarıldığımda ise Başımı döndüren gül kokulu,kokunu unuttum ben
Unutmak kolaymış be bitanem O yüzündeki gülüş,içindeki sıcaklık Seni özlüyorum dediğinde Gözünden akan iki damla yaş Ve seni öptüğümde içinde kaybolduğum yıldızlar
Bütün bunları unutmak O kadar kolaymış ki bi tanem O kadar kolaymış ki hepsini unuttum
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Salı Ekim 14, 2008 1:58 pm
Git tabi git
Kirpiklerime bir kara dikende
Sen ekle
Henüz sokaklarına bile
Alışamadığım bu kente ver beni
Ve bakışlarının talan ettiği
Yerlerimi al öyle git
Gidersen git tabi
Yıkılmaz bu şehir
Yalnızca dokunduğum
Bütün kelebekler ölür
Ellerim üşür…
Yağmur yağarsa ellerimi de
GÖTÜR!!... seninle olmak istiyorumm!..
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Çarş. Ekim 15, 2008 3:26 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Çarş. Ekim 15, 2008 3:27 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Çarş. Ekim 15, 2008 3:30 pm
Ne zaman ayrılık saati gelse En vazgeçilmez yerinde yaşamın Duysak ayak seslerini akşamın Ve sokaklardan el ayak çekilse Bir ürpertiyle duyarım o zaman Seni çağıran sesi uzaklardan
Ne zaman ayrılık saati gelse Bir gariplik çöker içime birden Kalan tek anı gibi bir devirden Durmadan çalınır o gamlı beste Sanki bilir dem hazin öykümüzü Bulutlar ağlar, kararır gökyüzü
Ne zaman ayrılık saati gelse Bir çaresizliğe anlatır gibi Birden değişir gözlerinin rengi Mavi solar, koyulaşır yeşilse Sarınca ruhunu eski bir hüzün Uçar gider pembeliği yüzünün
Ne zaman ayrılık saati gelse Uzatsan özlemle dudaklarını Tüm ağaçlar döker yapraklarını Ne çiçek kalır ortada, ne bahçe Sadece uğultusu o rüzgarın Ve bir umut kırıntısı: Belki yarın
Ne zaman ayrılık saati gelse Bir fırtına çıkmaşcasına, büyük İçimdeki güllerin boynu bükük Bir zaman kalakalırım öylece Neden sonra gittiğini anlarım İçimde güller ağlar, ben ağlarım...
Kimi zaman tayfun,sel olan yağmur, Damla,damla yağıp göl olan yağmur, Yarin dudağında gül olan yağmur, Buram,buram hüzün,hasret kokarsın.
Toprağın dinmeyen feryadı yağmur, Şirin’in hasreti,Ferhat’ı yağmur, Semanın göz yaşı rahmeti yağmur, Ateşler söndürür,beni yakarsın..
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Perş. Ekim 16, 2008 3:39 pm
Aşk Okudum - Aşk Dokudum
Ben bu gönül tezgahinda Ask dokudum, ask okudum Erenlerin dergahinda Ask okudum, ask dokudum
Her güçlügü bile bile Göznuruyla, sabir ile Yumak, yumak, çile çile Ask dokudum, ask okudum
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Perş. Ekim 16, 2008 3:41 pm
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler...
Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum.
Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum her şeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller.
Ben seni seviyordum, bilmiyordun.
Sevinçlerim oluyordun ara sıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum.