|
Konu: Abluka Alarm Biyografi Çarş. Ekim 01, 2008 2:46 pm |
|
|
ADI Savas
SOYADI Tancuay
YAŞADIĞI YER Samsun
BAĞLI OLDUĞU GRUP VE TOPLULUK Abluka Alarm (Kuvvetmira)
MÜZİĞE BAŞLAMA TARİHİ 2000
SEVDİĞİ YABANCI İSİMLER Sage Francis, SabacRed, Fort Minor, Jedi Mind Tricks, Euphrates, Cage,Aesoprock, Abstrack Rude, Boom Bap Project, Atmosphere, BluePrint,El-P, Cannibal Ox.
BEĞENDİĞİ DJLER Dj Premier, Dj Elips, Dj Q Bert, Dj Shadow
BEĞENDİĞİ PRODÜKTÖRLER Dr. Dre, Necro, Elight, El-P
SEVDİĞİ YAZAR VE ŞAİRLER Küçük İskender, Atilla İlhan, Orhan Veli, Yılmaz Erdoğan, Orhan Pamuk, Sait Faik
EN BEĞENDİĞİ KİTAPLAR Da Vinci’nin Şifresi, Hijyenik Aşklar, Nazim Hikmet’in Son Yılları, Tantra
MELANKOLIA İyi bir müzik akademisi, iyi bir plak şirketi, iyi bir dost yuvası
YER ALDIĞI ÇALIŞMALAR Derin Darbe (Karamsar Naralar)-7NRD MT (Sata Fat Ep) Kolera (Karantina Embriyo) - Küllendim Yıllarla Kuvvetmira (Kafile) - Günlüklerim Aylık Olmuş, Eşgalimdi Eşkıya, Yaşamadım Relax
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ADI Mehmet-Mahlas-Laedri
SOYADI Çaliskan
ADININ ANLAMI Sairi belli olmayan siir yazi
YAŞADIĞI ŞEHİR Samsun
YAŞ 24
EĞİTİM DURUMU Üniversite, Matbaa-Grafik
MÜZİĞE BAŞLAMA YILI 2000
İLGİLENDİĞİ ŞEYLER, Müzik, Edebiyat, Spor, Tarih, Teknoloji, Grafik
DİNLEDİĞİ mc GRUPLAR Euthrates, Sage Francis, Atmosphere, Jedi Mind Tricks, Cuterspaces, Non Zhixion, Anticon, Def Jux, Cormega, Kuvvetmira
BEĞENDİĞİ DJLER Dj Krush, Dj Wadim
DİNLEDİĞİ MÜZİK TÜRLERİ Her tür
TAKİP ETTİĞİ ŞAİR VE YAZARLAR Iskender Pala, Küçük Iskender, Yilmaz Erdogan, Sunay Akin, Ahmet Telli, Atilla Ilhan
SEVDİĞİ TARİHSEL KİŞİLER Fatih Sultan Mehmet, Mevlana, Atatürk, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Yunus Emre, Fuzuli
BAĞLI OLDUĞU GRUP VE TOPLULUK Abluka Alarm, Kuvvetmira
KUVVETMIRA Türk rapinin kalbi
MELANKOLIA 2. ailem
YAPMAKTAN HAZ ALDIĞI ŞEYLER Balik Tutmak, Yüzmek, Seyahat Etmek, Futbol Oynamak, Kitap Okumak, Kirtasiyede Vakit Geçirmek, Film Izlemek
GELECEK PLANLARI Sesimin el verdigi müddetçe rap yapmak
FAVORİ FİLMLERİ Old Boy, Rovelver, The Bow, The Requiem For A Dream
FAVRORİ AKTÖRLERİ Paul Walker, Anthony Hopkins, Denzel Washington, Morgen Freman, Jam Foxy, Erkan Can, Haluk Bilginer |
|