İki gözü iki çeşme hepimize sesleniyor "Deva bul bu derde, gel beni kurtar" diyor, Kanadı kırık kuş gibi garibin içi kan ağlıyor Beni ateşe atmadan önce vicdanına sor diyor.
Uyan uyan, uyan uyan Koy elini kalbine geç olmadan, Bu yolun sonu yokuştur deme Dağları aşarız eğer inanırsak.
Uyan uyan, dostum uyan Koy elini kalbine geç olmadan, Bir olur geliriz biz üstesinden Her şey mümkün eğer inanırsak.
Böyle gelmiş, böyle gider deyip de sakın aldanma Kim bilir? belki de değer, sen en iyisi doğrundan cayma, Aç gözünü gör de bak, a gülüm kendini kandırma Senin de gönlün yanacak, hele bir ortak ol da yangına.
Uyan uyan, uyan uyan Koy elini kalbine geç olmadan, Bu yolun sonu yokuştur deme Dağları aşarız eğer inanırsak.
Uyan uyan, dostum uyan Koy elini kalbine geç olmadan, Bir olur geliriz biz üstesinden Her şey mümkün eğer inanırsak.
yanlız ben bişey soracam bu konular anket bölmüne açılmış sadece bu konu için demiyorum ama açtığınız konularda anket açmıyorsunuz lütfen konu açan arkadaşlar bundan sora anket bölümüne konu açarken içinde mutlaka bi anket bulunsun.