||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

||™|| ..ıl.l Forum HayeL||™|| ..ıl.l

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Frm Hayel Top 10
Son 10 gönderilen Msjlar Mesajı Gönderen Üye Gönderdigi Zaman
Salı Tem. 14, 2009 2:49 pm
Cuma Tem. 03, 2009 12:59 pm
Salı Haz. 23, 2009 4:42 am
Salı Haz. 23, 2009 4:35 am
Salı Haz. 23, 2009 4:30 am
Salı Haz. 23, 2009 4:20 am
Salı Haz. 23, 2009 4:14 am
Salı Haz. 23, 2009 3:57 am
Salı Haz. 23, 2009 3:46 am
Ptsi Mart 23, 2009 9:57 pm

Konuya puan ver

Komik fikralar......gel,gel

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
!pL!s!n_v4r!s!
Kullanıcı
Kullanıcı
1 2
!pL!s!n_v4r!s!
3 4
Forum Hayel iyi forumlar diler.
Lakap : The KoDeX
Komik fikralar......gel,gel Vide
MesajKonu: Komik fikralar......gel,gel Komik fikralar......gel,gel Icon_minitimeÇarş. Ekim 22, 2008 8:36 pm

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - \"Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?\" Biri cevap veriyor: - \"4 kuş kalır.\" Başka bir çocuk da hemen atılır: - \"Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz...\" Öğretmen bunun üzerine: - \"Cevap yanlış ama stilini sevdim\", der. Çocuk buna karşılık verir: -
- \"Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?\" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - \"Emerek yiyen evlidir\", diyor... Çocuk cevap veriyor: - \"Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim..\"

psisiklet isterem
Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yin ne babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

Laz'ın biri, takasının içinde oturmuş, Allah'a yal* varmaktadır: — Allahum, bu cün tuttuğum ilk paluğu pi fakirevereceğum, der. Ve lâz oltasını atarak beklemeye başlar. Neden sonra oltayı çeker. Bakar ki bir de ne görsün? Ucunda koskocaman bir balık! — Haçan hiç pu da fakire verulur mu daa! Birden balık bir çırpınışta oltadan kurtulur ve denize atlar. Lâz üzgün ve şaşkın: — Allahum, ben şakacıktan demuştum daa... der.

Komik fikralar......gel,gel

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası