tesekkur edrim edrim en büyük galatasaray we bu konuyu burda kapatalım çünkü kisisel sayfamın kahvane olmasını istemiyorum tamam ANLAYISINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN
Dört duvar arasındayım. Ama ben girmedim buraya, onlar soktular. Sebep dedim;adam gibi düşün. Adam gibi konuş dediler. Adam gibi bir düşündüm, iyi ki girmişim buraya dedim. Neden mi? Kim engelleyebilir ki artık beni? İstediğimi düşünürüm bu kör karanlıkta, istediğimi yazarım karanlıkta kaybolmuş tozla kaplı duvarlara, istediğim yere giderim kimsenin bilmediği hayal dünyamda. Bir daha düşündüm ‘adam gibi’, iyi ki girmişim dedim. Meğer özgürlük dört duvar arasındaymış.
poyraz
Kullanıcı
Lakap : futbolcu
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 1:37 pm
Üzüldün mü, yanaklarından süzüldü mü hiç bir başkasının gözyaşları… Yabancı hıçkırıklar gelip düğümlendi mi göğsünde… Düşündün mü geceleri… senin olmayan rüyalar gördün mü… Senin olmayan birini sevdin mi? Gökyüzüne baktın mı, yıldızlar düştü mü,güneş doğdu mu her gecenin sonunda? Uyandın mı başka birinin sabahına? Hiç sevdin mi sen,Duydun mu başka bir yüreği kendi göğsünde atar gibi… Gülümseyişini hissettin mi belli belirsiz senin dudaklarındaymışcasına yakın… Sıcak… Hiç sevdin mi senin olmayan birini? Senin olmayan bir şehirde, bir gecede, bir bedende yaşadın mı hiç? Sen hiç gerçekten sevdin mi senin olmayan birini…
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 1:40 pm
Bugün istesem olacakmış gibi Elim gitse yapabilecekmişim gibi Hayal ettim Bugün dünden belliymiş gibi
Hayal ettim Sevdiğim kadar sevilirim sanarak İstediğimi herkes ister sanarak Hayal ettim Bilmeden kendime hüsran yaratarak
Hayal ederdim Serin bi ilkbahar sabahı yeşeren ağaç altında olmayı Elimde kalem kağıt aklıma geleni çizip yapmayı Artık hayal yok Bundan böyle kalan tek şey anısı
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 1:52 pm
puda bnm okulumm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 1:59 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 2:00 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 2:01 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 2:03 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz Cuma Ekim 17, 2008 2:04 pm
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Ekim 18, 2008 2:39 pm
Sen ki, kocaman sevdaların büyüsü Dikbaşlı yamaçların örtüsüydün Dayan haydi yıkılma Ömürsüzde olsa bir gelinciğin sevinci Savrulup gitsede uçurumdan uçuruma Yine de ısıtabilir yaprağını bir avuç mavi Bir sarmaşık ısrarıyla tutunup yaşama Aldırma yürü..! Kendine sakla gece karası hüznünü Kendine sakla yaralarını ey kalbim Kimse bilmesin...
poyraz
Kullanıcı
Konu: Geri: poyraz C.tesi Kas. 15, 2008 10:59 pm
Onların Yani Sizin Onların, yani sizin hayatınıza Şarkılar girmiş, şarkısız edemiyorsunuz Şarkılar, yani barış yani gökyüzü Yani bazan burun buruna geldiğimiz köşebaşlarında
sonra usul usul, yavaş yavaş kaybettiğiniz yani dost geldi geleceek, sevgili sevdi sevecek Yani şamak adına güzel düştüğü olan Şarkılar, Yani yanıldığınız...
Sizin, yani onların hayatlarına allahlar girmiş, allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda pazarda, yani eevde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının. Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan allahlar, yani yine yanıldıkları...